Wat maakt Compy® zo uniek?

Een neus voor verpakken en een hart voor het milieu.
Dat is Compy.
Thuis composteerbaar

Compy® is thuis composteerbaar

Verpakking, een natuurproduct? Jazeker, als het van Compy is. Denk een speciale papiersoort, zetmeellijmen, een biocoating/waslaag en de juiste waterinkten. Het maakt van Compy een milieuvriendelijke verpakking die op uw composthoop volledig afbreekt. En van u, een milieubewuste verbruiker.

Nadat Compy is omgezet in compost van goeie kwaliteit (zonder zware metalen of schadelijke stoffen) kan het perfect als voeding dienen voor uw planten. ‘OK compost HOME’ zeggen wij. En zo staat het ook zwart op wit op uw Compy-verpakking. Het is het label voor verpakkingen die geschikt zijn om thuis gecomposteerd te worden. Net goed!

OK Compost
Thuis composteerbaar

Compy® is recycleerbaar

Geef uw Compy-verpakking met een gerust hart mee met het oud papier. In tegenstelling tot een gewone broodzak met standaard een paraffinelaag op basis van aardolie, kiest Compy voor een biologisch laagje coating dat het recyclageproces niet verstoort. Deze verpakking met natuurlijke coating kunt u volledig recycleren. Handig!

Compy® houdt van het bos

Compy® houdt van het bos

Compy draagt het PEFC-label. Dat garandeert dat Compy voor zijn verpakkingen papier gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. En dat is maar goed ook. Bossen staan al genoeg onder druk. Met een product als Compy roept u ontbossing een halt toe en zorgt u ervoor dat hout op de juiste manier wordt gebruikt. Duurzame houtwinning, daar gaan we samen voor.

PEFC
Dagvers

Compy® houdt uw voeding dagvers

Een knapperig brood, dagenlang. Een vers product, alsof het net uit de toonbank komt. Compy houdt uw voeding even vers en knapperig als andere standaardverpakkingen. Hoe? Door het natuurlijke coatinglaagje bovenop de zak. Da’s ideaal om uw brood te beschermen terwijl het toch kan blijven ademen. Of om uw hamburgerpapiertje vetbestendig te houden. Da’s een must, toch?

Kies uit een ruim gamma

Op zoek naar broodzakken, vellen of rollen? Gecoat, gepersonaliseerd? Compy heeft het voor u, in tal van formaten.

Bekijk het volledige Compy®-assortiment

Bedruk met uw logo of huisstijl

Wil u onze ecologische Compy-verpakking met uw eigen logo of huisstijl bedrukken? Goed idee, want daar scoort u groene punten mee! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kies ook voor een milieuvriendelijke verpakking! Aarzel niet, contacteer ons vrijblijvend!

Contact

Certificaten

OK Compost PEFC

Patenten

  • BE 20130492
  • NL 2013182
  • FR 3 008 392
OK Compost
De Compy-verpakking werd na 2 jaar studie en onderzoek gerealiseerd door: Green Solutions by ACE