Compy®, uw groene marketingconcept

Thuis composteerbare én recycleerbare verpakking:
daarmee onderscheidt u zich op een milieubewuste manier van uw concurrenten.

Versterkt uw groene en duurzame imago

Veel bedrijven zetten vandaag bewust milieuvriendelijke stappen. U ook? Haal Compy in uw bedrijf of winkel, draag uw steentje bij aan een groene wereld en pak ermee uit bij klant en leverancier.

Blijft betaalbaar

Zijn ecologische producten veel duurder? Niet per se. Compy is en blijft betaalbaar. Reken daarbij alle onweerstaanbare voordelen op het vlak van ecologie en kwaliteit en u krijgt topwaar voor uw geld. Graag gedaan!

U heeft keuze uit een breed gamma

Bent u op zoek naar broodzakken, vellen of rollen? In het bruin, wit of beige? Gecoat, gepersonaliseerd? Compy heeft het voor u, in tal van formaten. Maak uw keuze, want kwalitatief en duurzaam: dat zijn ze sowieso allemaal.

(min. aantal vanaf 25.000 exemplaren voor standaardformaten)

Bekijk het volledige gamma

Versterkt uw marketing

Hoe kunt u zich vandaag nog onderscheiden in de voedingsbranche? Een kwalitatief en smaakvol product verwacht elke consument. Maar hebt u uw verpakking al onder de loep genomen? Is ze duurzaam? Neen? Kies dan voor Compy en personaliseer met uw logo of marketing boodschap. Creëer een Compy verpakking volledig volgens uw huisstijl! Daarmee zet u uw bedrijf en producten op de ecologische kaart.

Kies ook voor een milieuvriendelijke verpakking! Aarzel niet, contacteer ons vrijblijvend!

Contact

Certificaten

OK Compost PEFC

Patenten

  • BE 20130492
  • NL 2013182
  • FR 3 008 392
OK Compost
De Compy-verpakking werd na 2 jaar studie en onderzoek gerealiseerd door: Green Solutions by ACE